Rasol de curcan la cuptor

de Oana in Curcan, 16 Oct 2010 | 9633 vizualizari

 

Foarte fraged si bun rau :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de rasol de curcan
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • boia dulce
  • cimbru
  • o cescuta cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de curcan la cuptor:

Carnea se spala, se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza, se adauga vinul, apoi apa cat sa acopera foarte putin carnea. Se pune vasul in cuptor la foc mediu, neacoperit, pentru 40 de minute. Dupa primele 20 de minute se intoarce carnea pe cealalta parte si se pensuleaza cu putin ulei de masline. Cand zeama a scazut si a ramas de un deget in tava se verifica carnea si daca este frageda se opreste focul.

Noi am mancat cu cartofii crantzaniti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rosii picant