Rasturnata cu struguri

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Oct 2015 | 3987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g margarina rama
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 500 g boabe struguri negrii
  • 3 linguri zahar
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu struguri:

Pregatim o tava cu dimensiunile de 28/18 cm cu hartie de copt,presaram 3 linguri de zahar si asezam boabele de struguri.Apoi pregatim blatul.topim margarina si o lasam sa se raceasca.

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare.Galbenusurile impreuna cu zaharul le mixam pana devin o spuma, apoi adaugam margarina topita si racita ( sa fie calduta nu rece de tot ), mixam bine.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt si la final incorporam albusurile batute spuma, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.

Turnam compozitia peste struguri,dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii.Scoatem tava din cuptor si o lasam sa se racoreasca,apoi o rasturnam pe un platou. Se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de struguri