Ratatouille

de susu in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 9776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 500 gr rosii
  • boia
  • mirodenii
  • maghiran
  • cimbru
  • curry
  • ienupar
  • tamaric
  • sumac
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Legumele se taie felii subtiri dupa care dovleceii si vinetele se pun intre doua farfurii si se presara cu sare. La interval de cateva minute se scurg de zeama lasata. Asezam intr-un vas alternativ dovlecel, vanata, rosie, punem usturoi pisat, ulei de masline, condimente, acoperim cu folie sau capac si dam la cuptor pentru vreo 40 de minute dupa care descoperim si lasam sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor