Ratuste

de Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2012 | 9175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • pateu
  • ulei
  • galbenus
  • branza de vaci
  • smantana
  • boabe de piper
  • condimente
  • morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratuste:

Se fierb ouale cca 10 minute.Dupa ce au fiert se pun in apa rece ;pana se racesc se prepara mioneza.

Se curata ouale de coaja, se taie in jumate,se scoate galbenusul si se pune separat intr-un bol la care se adauga pateu dupa preferinta, se pune sare si putin piper,dupa care se amesteca bine pana se face o pasta,iar la sfarsit se adauga putina maioneza pana se face pasta ca o crema.

Pe un platou se pune maioneza cu putina smantana pe un platou,dupa care se iau jumatatile de ou si se umplu cu crema de pate,se aseaza pe platou,dupa care se ia putina branza de vaci si se amesteca cu putina smantana ,sa iasa o pasta nici prea tare nici prea moale,din care se fac bilute.

Aceste bilute se fixeaza in ou cu ajutorul un scobitori rupte in doua.

pe aceasta bilute se fixseaza doua boabe de piper pentru a face ochii,iar pentru nas se va taia din morcov o bucatica mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv castraveciori murati pane