Ravioli cu cartofi

de AnyCostescu in Paste, 9 Dec 2012 | 5691 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 2 oua,
  • 200 g faina
  • sare
  • jumatate lingura oregano

pt umplutura:

  • 2 cartofi
  • 50 g branza de oi
  • 50 g cascaval
  • un ou
  • sare,piper
  • 3 fire marar

ne mai trebuie si:

  • 1 cutie ciuperci(290 g)
  • 50 g unt
  • 1 cutie mica porumb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu cartofi:

Aluatul: se framanta un aluat usor de modelat din aceste ingrediente..

Umplutura:cartofii se fierb in coaja, se curata si se piseaza ca pt pireu.

Se amesteca cu branza rasa, cascavalul, oul , sare si piper.

Mararul se toaca fin si se pune peste restul ingredientelor.

Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia..

Aluatul se intinde si se taie cercuri cu un pahar sau forma speciala rotunda.

Pe fiecare cerc se pune o lingura de umplutura si alt cerc deasupra.

Se pliaza bine( pt a evita desfacerea in timpul fierberii).

Le puteti lasa asa sau le prindeti 2 margini( vezi foto)..

Se pun la fiert in apa clocotita.

Dupa ce au fiert se scurg si se pun intr-un bol.

Ciupercile se trag la tigaie cu untul aproximativ 5 minute la foc iute.

Se amesteca mereu in tigaie.

Se pun peste ravioli si se amesteca.

Adaugam si porumbul si completam cu sare si piper dupa gust.

Eu am pus si niste busuioc uscat.

Se servesc calde;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu creveti in sos alb si vin