Ravioli - desert

de lia maria in Paste, 17 Feb 2012 | 5198 vizualizari

 

Simpaticele patratele dulci, micute si finute sant tare gustoase !
Multumesc Bucataras ! pentru tavita din camara...

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • 2 oua
  • 150ml apa
  • ½ lingurita sare
  • Umplutura:  
  • Dulceata de capsuni/lubenita
  • Deasupra:  
  • Sirop menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli - desert:

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina dulceata, sau chiar o capsunica, pana le umplem pe toate. Deasupra intindem alt dreptunghi de aluat si cu sucitorul, rulam, apasat deasupra formei. Decupam si rasturnam patratelele pe masa de lucru.

Punem o oala cu apa la fiert si cand clocoteste punem patratelele la fiert, cam 15’, apoi le clatim sub jet de apa rece si le lasam putin la scurs in strecuratoare.

Servim imediat, cu dulceata si sirop de menta deasupra.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli - desert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

lia maria 1

19.02.2012, 10:34

jolygina

Aurelia 07_07 1

26.02.2012, 20:54

Draga Lia si tu ne incinti cu asa o bunatate.Pot si eu sa gust

lia maria 1

26.02.2012, 21:08

cu mare drag te servesc Ica_mama

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]