Red Velvet Cheesecake

de angyb in Torturi, 29 Mar 2012 | 5430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 60 g unt la temperatura camerei
  • 60 g ulei
  • 120 ml laticello(lapte cu zeama de la o jumatate de lamaie lasat la temp.camerei o jumatate de ora)
  • 1 lingurita de cacao
  • 85 ml colorant rosu
  • 1 plic de drojdie instant pt.dulciuri
  • 1/2 lingurita de sare
  • Crema:
  • 500 g mascarpone
  • 100 g crema de branza
  • 300 ml frisca
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red Velvet Cheesecake:

Blatul: Amestecati faina, zaharul, sarea si cacao. Frecati untul pana cand devine spumos dupa care adaugati uleiul ,laptele amestecand continuu ca si la maioneza. Adaugati pe rand ouale si colorantul apoi amestecul de faina cu zahar si drojdia.

Turnati compozitia obtinuta intr-o tava cu fundul detasabil unsa cu ulei si tapetata cu faina dati la cuptorul preincalzit la 150 de grade pentru 40 de minute. Blatul obtinut se lasa la rece dupa care se taie in 3 si se orneaza cu crema de branza.

Crema:Intr-un bol amestecati mascarponele cu crema de branza si zaharul pudra peste care adaugati frisca batuta spuma si amestecati de sus in jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Red Velvet Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 21:19

anomisana 1

30.03.2012, 22:46

Felicitari pentru acest minunat tort.
Eu tot nu pricep cum va iese voua blatul rosu, ca eu am incercat si desi este rosu inainte de copt, in timpul coptului se face....nu pot scrie cuvantul ce-mi trece prin minte. Pana la urma l-am facut rosu, cu putin suc de compot rosu la care am adaugat colorant si mi-a reusit doar pentru ca trebuia insiropat blatul, altfel...

angyb 1

31.03.2012, 00:24

Amomisana sa sti ca prima data cand am incercat sa fac un blat rosu mi-a iesit ceva roz la a doua incercare mi-a iesit mai rosu dar nu cum as fi vrut cel putinn nu ca si rosul unde am vazut reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]