Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2023 | 5669 vizualizari

 

O gustare rapida si usoara, pentru care nu avem nevoie de multe ingrediente!
Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval sunt necesare cateva ingrediente: foietaj, ketchup, cascaval, ou.

 

INGREDIENTE

  • Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 1 pachet aluat foitaj de 800g LINCO
  • 2-3 linguri ketchup
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou pentru uns
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire.

Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta.

Eu am taiat triunghiuri pe care le-am crestat la baza si am trecut varfurile pe acolo. Am indoit celelalte colturi s a iesit forma din imagini. 

Putem taia fasii subtiri si apoi le rasucim in forma de saleuri sau rasucite si apoi rulate in forma de melc...

Le-am uns cu ou si le-am copt  30minute.

Le servim cu sosul preferat sau asa, simple.

Pofta buna!

Vezi si reteta de Spirale cu branza si sunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

ULTIMELE COMENTARII

Dreefterx

Salutare. Pentru mine https://ruleta77romaina.com/ oferă cea mai bună experiență de ruletă în România. Totul este clar, stabil și bine organizat, iar jocul e relaxant. Mesele live și opțiunile variate fac totul foarte atractiv. Îți recomand să testezi singur și să decizi dacă îți place.

Reteta de tocanita de ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]