Reteta de briose sarate

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 29 Feb 2024 | 2517 vizualizari

 

 Ingredientele pentru Reteta de briose sarate sunt urmatoarele: oua, smantana, bacon, faina, parmezan, ulei.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de briose sarate
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana grasa 20 %
  • 200 gr bacon
  • 150 gr faina,
  • 30 gr parmezan razuit,
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingura ulei
  • un varf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de briose sarate:

Iata cum se prepara Reteta de briose sarate

Pentru inceput baconul se taie si se prajeste. 

Se ia un castron in care se bat bine ouale cu mixerul. Peste ele se adauga o lingura de ulei si smantana. Se bate totul bine mai departe. Baconul prajit se toarna peste compozitia de oua, se adauga si parmezanul si se amesteca sa se omogenizeze totul. Se presara faina si praful de copt. Se amesteca in continuare pana se obtine un aluat omogen.

Se iau formele de briose si se toarna compozitia in forme.

Se coc pentru 25-30 minute, la 165 grade C, pana cand briosele se rumenesc. Pofta buna!

Vezi si reteta de Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella.

TIPS-URI

1

Daca se doreste a fi putin picante, se lasa o parte de aluat si se adauga fulgi de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de briose sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din piept de curcan