Ma tot bantuie de mult aceste fursecuri dar habar nu am de ce nu le-am facut pana acum, nu-s greu de facut si sunt delicioase, atat am avut de spus.
Pentru Reteta de fursecuri arici sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, untura, oua, zahar, nuca.
Iata cum se prepara Reteta de fursecuri arici
Untul si untura la temperatura camerei le-am amestecat cu galbenusurile, sarea, zaharul si esenta de vanilie. Am omogenizat bine, apoi am adaugat faina si am amestecat bine, aluatul obtinut l-am impachetat in folie alimentara si am dat aluatul la frigider peste o ora.
Am scos aluatul de la frigider si am format bilute pe care le-am trecut prin albusurile batute o spuma lejera, apoi am trecut bilutele prin nuca, am strans putin sa se prinda bine nuca.
Am asezat ''aricii'' formati in tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru cca 20 min pana ce se rumenesc pe talpa fursecurile. Se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar cat sunt calde.
Vezi si reteta de Fursecuri cu nuci.