Reteta de preparare a papanasilor

de alldaycooking in Dulciuri, 1 Mai 2011 | 4826 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 gr branza de vaci
  • 1 lingura de smantana
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 8-9 linguri de faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Am omogenizat branza de vaci cu smantana, oul, bicarbonatul de sodiu si zaharul vanilat, apoi am adaugat 5 linguri de faina. In functie de consistenta compozitiei poate este necesar sa se mai adauge putina faina. Cu ajutorul unei linguri am luat din aceasta compozitie si am tavalit in faina bile la mijlocul carora am facut cate o gaura. Se vor face un numar egal de bilute. Papanasii modelati se prajesc in baie de ulei bine incinsa. Se scot din ulei si se aseaza pe hartie absorbanta. I-am servit cu putin iaurt si inghetata de ciocolata cu visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune, nuci si branza de vaci in aluat