Reteta de preparare a papanasilor

de Zamfira in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 6752 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 gr. zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca ingredientele pana cand obtinem un aluat mai consistent.

Vom pune compozitia la rece, timp de 30 minute.

Formam papanasii, fiecare colacel sa aiba si cate o biluta de papanasel.

Prajim papanasii in ulei pana cand devin brun-aurii.

Ii servim calzi (fierbinti) cu smanatana din belsug si dulceata de mure.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

30.03.2012, 20:43

Asa ceva nu pot refuza niciodata!!!

Bamse 1

16.04.2012, 15:33

Desertul perfect

kukibella 1

01.09.2012, 14:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si branza de vaci