Reteta de preparare a papanasilor

de Zamfira in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 7074 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 gr. zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca ingredientele pana cand obtinem un aluat mai consistent.

Vom pune compozitia la rece, timp de 30 minute.

Formam papanasii, fiecare colacel sa aiba si cate o biluta de papanasel.

Prajim papanasii in ulei pana cand devin brun-aurii.

Ii servim calzi (fierbinti) cu smanatana din belsug si dulceata de mure.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

Sim0na 1

30.03.2012, 20:43

Asa ceva nu pot refuza niciodata!!!

Bamse 1

16.04.2012, 15:33

Desertul perfect

kukibella 1

01.09.2012, 14:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]