Reteta de preparare a papanasilor

de cicilica in Dulciuri, 7 Mar 2010 | 5306 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  •  Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr brinza proaspata de vaci,
  • 1 ou, 2 linguri gris,
  • 2 pachete zahar vanilat,
  • coaja rasa de la o lamiie,
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamiie,
  • 130-150 grame de faina.
  • dulceata dupa preferinta,
  • smintina
  • ulei pentru prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca putin oul cu zaharul,apoi se adauga:brinza de vaci, (eu am pus milli ) coaja rasa de lamiie, bicarbonatul ,grisul, faina si framintam pina obtinem un aluat.Aluatul trebuie sa fie moale dar cu consistenta ferma pentru a putea fi modelat.Din acest aluat formam bile cam de marimea unei caisesi le facem ogaura in mijloc si alte bile mici pentru ornat.Papanasi rezultati ,se prajesc in baie de ulei bine incins pe ambele parti la foc moderat.Se orneaza cu dulceata (eu am folosit de visine ) si smintina iar deasupra se asaza o bila mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi fragede si crema de ciocolata