Reteta de preparare a papanasilor

de adry88 in Dulciuri, 17 Dec 2013 | 4026 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g urda
  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • coaja de portocala
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu urda,zaharul si amestcam bine,adaugam ouale amestecand bine dupa fiecare.

Adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de portocale si sarea,

Se framanta bine  pana devin o coca omogena,

Invelim coca in folie alimetara si dam la rece 1 ora.

Facem un sul din aluat si cu un cutit taiem bucati de cca 2 cm grosime,

Facem atatea bilute cati papanasi ne ies,

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand s-a incalzit adaugam papanasii care ii prajim pe ambele parti,

Scoatem pe un servetel absorbant,

Asezam papanasii in farfurie si deasupra adaugam smantana si dulceata de care dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]