Reteta de preparare a papanasilor

de Gicuta in Dulciuri, 21 Ian 2015 | 10121 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci (sa fie bine scursa),
  • 100 g zahar,
  • 2 oua ,
  • 200 g. faina,
  • coaja de citrice,
  • esente,
  • bicarbonat de sodiu,
  • smantana
  • dulceata.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet. Se incorporeaza apoi ouale si esentele, coaja de citrice iar la sfarsit faina. Daca branza este mai umeda s-ar putea sa mai fie nevoie de faina. Aluatul trebuie sa fie usor de modelat sa nu fie lipicios.

Se formeaza papanasii si se prajesc intr-o tigaie cu mult ulei.

Se servesc cu smantana si dulceata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de vaci