Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 2558 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • Pentru aluat avem nevoie de:
    • 2 cutii cu Ceva Fin Delaco
    • 400 g branza proaspata de vaci
    • o lingurita cu bicarbonat
    • 300 - 400 g faina alba
    • 4 oua proaspete
    • un praf de sare
    • o cana de zahar tos
    • esente vanilie dupa gust
    • ulei pentru framantat aluatul
    Pentru ornat avem nevoie de:
    • 200 g smantana
    • 200 g dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco:

Reteta de preparare a papanasilor

Peste faina cernuta impreuna cu bicarbonatul,  adaugam branza impreuna cu restul ingredientelor,  amestecand bine. Daca este necesar, mai adaugam faina (una-doua linguri). Împartim aluatul in mod egal, in functie de numarul de portii dorite. Formam apoi bilutele si discurile, cu mana data prin faina (ca sa nu se lipeasca aluatul). Le rumenim frumos, pe ambele parti, la foc potrivit.  Ii scoatem pe un servet de hartie pentru a scapa de surplusul de grasime si ii servim calzi cu smantana si dulceata de visine. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura