Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine

de silvi0ara in Prajituri, 18 Mar 2010 | 5136 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • 12 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • un varf de cutit praf de copt
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga si el.Se obtine o compozitie omogena,din care se formeaza gogosele in care se face o gaura pe mijloc. Separat se formeaza mici bilute care se prajesc si ele.Se pun la prajit in uleiul incins bine,se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,Se servesc fierbinti cu smanana si dulceata.Eu am folosit dulceta de afine facuta de mine in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

18.03.2010, 20:36

cred ca dulceata de afine ii da gustul placut;

liana_geicu 1

18.03.2010, 21:00

Teo, dulceata in combinatie cu smantana neaparat ii da un gust Ahhh, nu am mai mancat de mult papanasi, ce pofta mi-ai facut!

epurasha2bb 1

14.04.2010, 11:48

5 bfurculite de la mine si sa stii ca azi fac si eu papanasi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede, cu gem de prune cu nuci