Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana

de T I M E A in Dulciuri, 15 Feb 2013 | 6660 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
E prima data cand fac papanasi si asta pentru ca m-a convins sotul sa cumpar un mix de papanasi din magazin. Nu prea sunt de acord cu mixurile acestea dar citind eticheta nu mi s-a parut chiar atat de inspaimantator :) . Oricum data viitoare am sa incerc varianta de casa.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor

    o cutie mix pentru papanasi (am cumparat de la Lidl)
  • 200 gr branza de vaci degresata
  • 3-4 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • gem de capsuni
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Punem mixul pentru papanasi intr-un bol, adaugam branza de vaci si mixam cu mixerul pana devine cremos.

Turnam compozitia pe o plansa tapetata cu faina si framantam cu 2-3 linguri de faina.

Tot pe masa de lucru tapetata cu faina intindem aluatul cu sucitorul punand faina si deasupra pentru ca e un aluat destul de lipicios.

Cu o forma rotunda sau cu un pahar decupam aprox 12 bucati. Cu o forma rotunda mai mica decupam mijlocul fiecarui cerc.

Prajim in ulei incins pe ambele parti.

Ungem papanasii cu gem de capsuni si peste gem punem cateva linguri de smantana si servim.

Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]