Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea

de madi_marin in Prajituri, 30 Ian 2010 | 6267 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Inspirata de reteta AlineiL...si adaptata dupa ,,poftele,, noastre...a m facut ce vedeti mai jos....

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 branza telemea sarata
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 7 linguri cu faian
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea:

Reteta de preparare a papanasilor

Se face o compozitie din toate ingredientele, mai putin o lingura de faina. Se amesteca foarte bine pana se obtine un aluat mai tare. In faina ramasa ne bagam varfurile degetelor cu care vom lua din compozitie (ca e lipicioasa si nu  se poate modela), apoi vom face un rulou pe care il dam si pe el prin faina. Se scutura bine de surplus si apoi se lipeste , obtinandu-se un ceculet.  Se modeleaza intai toti papanasii si apoi ne apucam sa-i prajim. Se pune la incins mai mult ulei si se pun papanasii pana se rumenesc frumos. Se servesc cu smantana si dulceata la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si peltea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

01.02.2010, 15:04

vrem si noi ...mai ai????

madi_marin 1

01.02.2010, 18:08

nu mai am, da fac acu o tura pentru voi.....

elena1988 1

08.03.2011, 11:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu glazura de portocale