Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de Valclaudia in Dulciuri, 16 Noi 2014 | 4560 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr. branza dulce de vaci
  • 8 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lingurita rasa bicarbonat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit, cca 300ml
  • smantana dulce si dulceata pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza de vaci cu zaharul si ouale.

Adaugam zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de sare,grisul, faina.

Amestecam sa obtinem un aluat destul de ferm, pe care il vom lasa cca 10 minute deoparte.

Rupem bucatele din aluat, formam cate o sfera pe care o aplatizam pe masa de lucru, decupam mijlocul cu un paharel.

La fel procedam cu tot aluatul.

Punem uleiul la incins, prajim papanasii pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Ii scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.

Servim papanasii cu smantana dulce si dulceata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]