Reteta traditionala de tavalita cu nuca si sos de cacao, reteta din caietul bunicii

de Angelina_Elena in Prajituri, 3 Oct 2013 | 62506 vizualizari

COMENTARII (50)

gaby_gabytza 1

03.10.2013, 16:22

super arata

Aurelia 07_07 1

03.10.2013, 16:36

Foarte buna

Dya Daniela Andrei 1

03.10.2013, 16:41

Minunata!!!

Alina26 1

03.10.2013, 17:13

vaiii....cum arata!!! servesc si eu!!!

Bunica 1

03.10.2013, 17:16

Plec sa-mi fac o cafea,dai o prajitura de-asta buna?

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:24

Gabytza

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Ica

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Daniela

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Alina

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 18:25

Dau Buni, cum sa nu!

xana 1

03.10.2013, 18:40

Vai, ce bunatate!! Trebuie sa o fac si eu neaparat, mai ales daca e din caietul bunicii!

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 19:54

Xana, sper sa iti placa!

Rocsi 1

03.10.2013, 20:18

O prajitura super delicioasa. Ce imi mai place

Angelina_Elena 1

03.10.2013, 23:42

Si mie imi place si cu toate astea nu am mai mancat de cand eram mica!

Corinuta 1

04.10.2013, 15:46

Arata bine!

Angelina_Elena 1

04.10.2013, 16:05

Corina

Valclaudia 1

05.10.2013, 23:32

si mama ne facea des tavalita de-asta!

marcelika 1

13.12.2013, 21:01

marcelika 1

13.12.2013, 21:02

arata ft bine !

Larisel 1

13.12.2013, 22:05

In programul de Craciun

xana 1

12.02.2014, 18:52

I-a venit randul tavalitei tale sa o fac, dar am observat ca nu apare scris cand se adauga faina in blat. Cred ca dupa ce am amestecat albusurile si galbenusurile, sper sa nu ma insel.

Angelina_Elena 1

12.02.2014, 20:25

Xana, ai dreptate! Imi cer scuze ca am uitat sa precizez, sper sa iti placa!

Ligia Bxl 1

20.04.2014, 10:59

poti scrie bucatarasului sa modifice,si eu am observat ca nu scrie faiana si praful de copt cand se pun ,eu le-am pus la final

Iulian740 1

24.12.2014, 12:17

Reteta e corecta. Faina trebuie doar sa te asiguri ca o ai si doar in cantitatea indicata. Ca daca o ai si tii un kg de faina pe langa tine nu-ti iese reteta. Unde tii un kg poti sa ti si 250 g, pe masa ori la fereasta pe pervaz. Important sa fie la indemana in apropierea preparatului ca sa poti sa-ti dai in cap cu ea daca nu reusesti sa torni uleiul in fir subtire ca la maioneza. C-am cum facea Puiu Calinescu, fiei tarana usoara, intr-o sceneta veche.S-aveti spor fetelor si Sarbatori fericite

MariaOana 1

04.04.2020, 17:29

Si faina la blat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita cu nuca - Desert gustos de casa