Risotto cu gorgonzola si nuci

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 3818 vizualizari

 

Reteta de Risotto cu gorgonzola si nuci

 

INGREDIENTE

  •  300g orez
  • 150g gorgonzola piccante IGOR
  • O ceapa
  • Un pahar de vin alb
  • 4 polonice de supa de legume
  • O lingura de unt
  • 5 nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu gorgonzola si nuci:

Caliti ceapa tocata marunt in unt. Cand ceapa devine maronie, adaugati orezul si amestecati. Turnati paharul de vin alb in cratita lasati – l  sa se evapore. Adaugati apoi gorgonzola piccante IGOR si lasati pe foc timp de 15 minute, adaugand treptat supa de legume facuta din morcovi, ceapa, telina si un varf de cutit de sare.

Lasati orezul in cratita acoperita cu un capac timp de aproximativ 4 minute. Adaugati apoi untul. Serviti impreuna cu nucile tocate marunt si decorate cu o felie de gorgonzola piccante IGOR. 

Reteta de Gianluca Corradino / advertorial produse marca Igor

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu gorgonzola si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci