Rondele de ardei - aperitiv-

de diamond in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2013 | 9537 vizualizari

 

Azi am o reteta foarte simpla si foarte buna care incanta repejor papilele gustative...
crantz, crantz... ardei capia rosu, aromat...branza, verdeta, sunca... super bun!

Un aperitiv bun si colorat pt platourile cu aperitive de Paste!

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia marisori
  • 250 gr. sunca
  • 150 gr. unt
  • 400 gr. branza cremoasa
  • 100 gr. telemea oi (verificati sa nu fie prea sarata)
  • 1 ardei gras galben
  • 2 catei usturoi
  • 1 jumatate de ceapa( eu am pus ceapa rosie)
  • patrunjel tocat
  • boia dulce
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de ardei - aperitiv-:

-ardeii:se spala, se curata de cotoare si seminte si se pun la scurs pe un prosop de bucatarie...

-sunca se taie cubulete, ardeiul gras si el...
ceapa si usturoiul se toaca marunt...
apoi intr-un bol se adauga toate cele de mai sus alaturi de patrunjelul tocat cu finete, branza cremoasa, untul moale, telemeaua rasa...

-se amesteca totul, potrivim de sare, piper...

-cu acest amestec umplem ardeii, apasand incet cu lingurita ca sa se umple bine... ii acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pt doua ore...
se taie rondele, se asaza pe platou... preasari deasupra boiaua dulce!

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ardei - aperitiv-" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca