Am pescuit un crap direct de la pescaria sin spatele blocului....si am pregatit si-un sos si-o mamaliga si gata cina din seara asta.....
Imi place mai mult sa curat si sa pregatesc pestele decat sa-l mananc. Am curatat crapul de solzi, apoi i-am scos maruntaiele, l-am decapitat ( capul l-am dat unui motan care bantuie pe sub geamul meu). Am spalat bine crapul si apoi l-am taiat rondele si am presarat sare peste rondele, le-am dat la frigider pana cand a fost sa-l prajesc. Mai intai am facut sosul. Am curatat cateii de usturoi, i-am taiat marunt si am pus un praf de sare peste, apoi i-am pisat bine. Dupa ce i-am pisat bine, i-am amestecat cu uleiul si la final cu iaurtul grecesc, este un sos care ne place foarte mul, mie imi vine sa-l mananc doar cu mamaliga. Dupa ce am facut sosul m-am apucat sa prajesc pestele. Am amestecat faina cu malai si putina sare, apoi am luat rondele de peste si le-am tavalit prin acest amestec, am prins cu o scobitoare cele 2 parti de la rondele, sa se prajeasca frumos. Am pus tigaia cu ulei la incins apoi am asezat rondele de peste, le-am rumenit frumos pe ambele parti, apoi le-am scos pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Am servit cu mamaliga calda si sos de usturoi cu iaurt. Sa aveti pofta.