Rosii, ardei si dovlecei umpluti

de dantes in Porc, 23 Oct 2018 | 3170 vizualizari

 

Retete inspirate de toamna
Reteta inspirata de Ela68 https://www.bucataras.ro/retete/rosii-ardei-si-dovlecei-umpluti-37820.html  Am inlocuit carnea de vita cu carne de porc, am renuntat la marar si introducerea la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 ardei
  • 4 rosii
  • 500 g carne de porc
  • 100 g orez
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii, ardei si dovlecei umpluti:

Se da carnea prin masina de tocat carne, se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei, apoi se amesteca cu patrunjelul tocat, carnea tocata se adauga orezul, oul si amestecam totul bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se spala ardeii, dovleceii si rosiile si se curata bine la interior. Se umplu ardeii, rosiile si dovleceii cu amestecul de carne fara a se indesa. Se asaza intr-o cratita si se toarna apa astfel incat sa fie acoperiti si se pun la fiert.

Cand sunt pe jumatate facuti, se adauga miezul de la rosii taiat cubulete se condimenteaza cu sare dupa gust si se lasa sa fiarba in continuare pana carnea este fiarta.

Se servesc cu iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii, ardei si dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez