ROSII AROMATE LA BORCAN

de Alexandra Burz in Conserve, 13 Oct 2015 | 5648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rosii cheryy
  • 500 ml ulei de masline
  • sare marina
  • usturoi
  • busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ROSII AROMATE LA BORCAN:

  • Spalam bine rosiile, le uscam, le asezam pe o tava uscata si le lasam la soare aproximativ 3-4 zile pana se usuca.
  • Intr-un bol punem uleiul de masline, sare marina dupa gust, usturoi dupa gust si busuioc prospat tocat marunt.
  • Intr-un borcan curat punem in strturi sos de busuioc cu usturoi, strat de rosii uscate, iar sos, iar rosii si tot asa pana umplem borcanul.
  • Sigilam si pastram la loc racoros.
  • Se pastreaza aproximativ 6-8 luni

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII AROMATE LA BORCAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]