Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2011 | 6527 vizualizari

 

Am găsit reţeta ultimul numar al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.

 

INGREDIENTE

  • 4 roşii lunguieţe
  • 4 roşii....galbene
  • 2 căţei mari de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roşii coapte cu usturoi şi busuioc:

Roşiile se spală, se şterg şi se taie în două pe lungime.

Într-un vas de cuptor se pune puţin ulei de măsline, se aşează jumătaţile de roşii, se presară bucăţele de usturoi, sare şi piper. Se mai toarna un fir de ulei  şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Busuiocul se presară la servire.

Sunt foarte bune alături de friptură sau peşte la grătar.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Roşii coapte cu usturoi şi busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwichuri mici pentru mofturici