Rosii coapte umplute cu branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2016 | 3011 vizualizari

 

O idee de aperitiv foarte gustos. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/rosii-coapte-umplute-cu-branza/

 

INGREDIENTE


    • 7 rosii
    • 300 g branza de vaci tare
    • 70 g cascaval
    • patrunjel
    • sare
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii coapte umplute cu branza:

Rosiile le taiem de capacele ( pe care nu le aruncam ca le vom folosi ca si capacele pentru rosii) le scobim si le lasam cu gura in jos la scurs pentru 10-15 minute.

Branza o dam pe razatoarea mare adaugam patrunjelul tocat marunt si aprox. jumatate din miezul rosiilor scobite.

Umplem rosiile cu ceasta compozitie, punem deasupra cascaval ras si dam la cuptor pentru 20 de minute.

Adaugam capacele rosiilor si mai lasam 10 minute la cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si usturoi, ii va da un gust foarte bun.

2

Daca aveti marar in loc de patrunjel, vor fi si mai aromate

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu sunca si cascaval