Roşii la cuptor, umplute cu brânză

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 9335 vizualizari

 

Cum roşiile proaspete, autohtone sunt pe sfârşite, am ales să prepar ceva repede şi uşor.

 

INGREDIENTE

  • cîteva roşii 
  • brînză de oi sau telemea
  • caşcaval tare
  • o vânătă mică
  • 1 ou
  • 200 gr smântână
  • pătrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roşii la cuptor, umplute cu brânză:

Din ou, brânză, smântână şi pătrunjel am făcut o pastă. Roşiilor le-am tăiat căpăcele şi le-am scos cu o linguriţă conţinutul. Am umplut apoi roşiile cu crema de brânză şi le-am aşezat într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Am presărat caşcaval ras, am pus o parte din miezul roşiilor peste caşcaval, am acoperit cu câte o felie de vânătă apoi am pus capacul roşiilor şi am dat la cuptor preţ de vreo 40 de minute. Am servit roşiile calde, presărate cu caşcaval ras şi cu pătrunjel verde din belşug.

TIPS-URI

1

puteţi pune orice fel de brânză, dar cea mai bună este o brânză grasă, cum e cea de oi sau brânza de burduf

Daca ti-a placut reteta noastra "Roşii la cuptor, umplute cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]