Rosii umplute

de LC in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2012 | 3399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne porc+vita
  • cam 20 de rosioare ( potrivite, nici mari , nici mici)
  • 3 cepe potrivite
  • un ardei capia
  • sare, piper
  • 100 g orez
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Amestecam carnea tocata cu orezul, ceapa tocata marunt, ardeiul tocat si potrivim de sare si piper. Scobim rosiile ( avand grija sa nu rupem capacelele) iar miezul obtinut il punem la fiert. Umplem rosiile cu compozitia obtinuta si le asezam in oala una langa alta. Punem apa cat sa acopere toate rosiile si lasam la foc mic sa fiarba ( cam 2 ore le-am lasat eu...insa pot fi puse si in cuptor).

Servim cu smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pipote de curcan