Rosii umplute cu icre de casa

de Krystyan Trendy in Crap / Caras, 30 Oct 2013 | 4513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g icre proaspat de crap
  • 250 ml ulei
  • zeama de la o 1 lamaie
  • 3 linguri de gris fiert
  • +
  • sare
  • 50 ml apa minerala
  • 2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu icre de casa:

Curatam icrele de pielite si punem putina sare deasupra ...il lasam 15 minute la frigider. Dupa 15 minute, punem icrele intr-o strecuratoare, punem strecuratoarea sub un jet de apa rece, lasam putin la scurs, apoi rasturnam icrele intr-un bol mai inalt. Adaugam cate putin ulei cam o lingura si amestecam cu o lingura de lemn si tot asa, pana ce adaugam tot uleiul. Punem apoi zeama de lamaie, grisul fiert si la sfarsit putina apa minerala. Amestecam usor .

Decupam rosiile, scoatem semintele si umplem cu icrele de casa .

TIPS-URI

1

Eu nu folosesc mixerul la icre sau la maioneza,lingura de lemn e cea mai sfanta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu icre de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura_n 1

30.10.2013, 14:18

yum esti a doua care imi face pofta

Panacris 1

31.10.2013, 07:49

Ei, musai să probez și eu! Nu am mai făcut de vreo 10 ani , că nu-mi ieșeau, mereu se tăiau. Dar acum am căpătat experiență și trebuie să trec peste handicaoul ăsta

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Icre de crap delicioase