Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 9282 vizualizari

 

Ha,ha,ha.......nu stiam cum sa le denumesc dar pentru ca am folosit macrou afumat mi-a venit ideea sa le spun icre"afumate"

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap
  • 300 g ulei
  • rosii
  • apa minerala
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 1 ceapa mica
  • 1 macrou afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu salata de icre "afumata":

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Se mixeaza bine.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare si  fasii de macrou afumat.Se amesteca bine de data aceasta cu lingura pentru ca fasiile de macrou sa ramana intregi ,deci sa nu se sfarame.

Separat rosiile se spala si apoi  taiem in partea de sus a fiecarei rosii un capacel cu ajutorul unui cutit special dand astfel forma de nufar rosiei.Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din interiorul rosiei si lasam penrtu 15-20 min, rosiile la scurs.Umplem apoi fiecare rosie cu salata de icre si acoperim usor cu capacelul decupat anterior.Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu salata de icre "afumata"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (30)

Bucataras Medi 1

26.11.2010, 08:44

Nadina, ar fi cazul sa ma imbrac, nu?.................

mena29 1

13.12.2010, 22:09

Delicioase

Bucataras Medi 1

14.12.2010, 13:52

Multumesc,Mena................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ceapa,carnati si cascaval afumat