rulada aperitiv

de angyb in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 12918 vizualizari

 

Sursa Ancuta http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-27442.html

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • Umplutura:
  • 200 g pateu de porc
  • 150 g crema de branza
  • 50 g unt
  • 10 masline negre
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA rulada aperitiv:

Blatul:

Topim untul la foc mic dupa care adaugam faina si amestecam bine. Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba un pic pana cand se ingrosa. Adaugam sare si luam de pe foc, adaugam pe rand ouale si amestecam bine dupa fiecare. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit o tava mare de aragaz. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana cand se rumeneste bine.

Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt si il rulam bine si lasam sa se raceasca.

Umplutura:

Taiem marunt maslinele si amestecam bine toate ingredientele .

Desfacem usor blatul racit, intindem bine umplutura si il rulam la loc.

Dam rulada la rece pana in momentul cand o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante