Rulada aromata de porc

de katty in Porc, 10 Ian 2021 | 2815 vizualizari

 

Retete festive de iarna
O rulada de porc simpla, dar foarte aromata care cu siguranta va face deliciul unei mese de sarbatori

 

INGREDIENTE

  •  1 bucata cotlet(700 gr)
  • sare
  • piper macinat
  • 1 legatura patrunjel verde
  •  cateva frunze de busuioc proaspete
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce afumata
  • 150 ml vin alb sec
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aromata de porc:

Spalam carnea si o tamponam bine cu un servet absorbant.

Cu un cutit cu varf subtire taiem carnea astfel  sa o facem subtire. Punem bucata de carne pe un tocator si o batem cu un ciocan de snitele pentru a o subtia cat mai mult, pentru a o rula cu usurinta. Presaram sare, piper si putin cimbru pe una din parti.

Mixam patrunjelul,busuiocul,usturoiul cu cele 2 linguri de ulei. Pasta formata o intindem peste bucata de carne. Rulam carnea. O inchidem cu ajutorul unor scobitori si o punem intr-o tava, nu inainte de a presara peste ea boia afumata.

Turnam vinul in tava, acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la frigider peste noapte sau macar  cateva ore. Ocazional intoarcem rulada. Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, dupa care scoatem folia si o lasam sa se rumeneasca.

TIPS-URI

1

 puteti servi rulada calda sau rece

2

puteti opta pentru o boia picanta daca va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aromata de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun la tava