Rulada aurie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2009 | 4580 vizualizari

 

Anisoara este din Chisinau, dar acum locuieste in strainatate si a tinut sa se alature bucatarasilor, debutind cu aceasta reteta delicioasa ...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 6 oua
  • 250 grame de unt topit
  • un pahar (250) de faina alba
  • 350 ml lapte caldut
  • sare
  • piper negru (dupa gust)
  • hirtie pt copt
  • un prosop de in
  • Pentru implutura :
  • 400 gr brinza de vaci amestecata cu putin cascaval ras
  • marar proaspat ( dupa gust)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aurie:

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade.

Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena

Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura .

Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute

Compozitia se ridica putin la suprafata si trebuie sa capete o culoare maronie pe deasupra.

Pina coacem la cuptor , amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.

Rasturnam pe un prosop de in umed omleta de oua si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam implutura si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou aperitiv