Laptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala.
Se da de pe foc si se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare.
Se pune aluatul cu lingura in tava de cuptor (32/35 cm), tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, pana se rumeneste usor pe margini.
Se scoate din cuptor si se rastoarna pe alta hartie de copt.
Pentru umplutura:
Se caleste prazul taiat marunt in cele 100 de grame de unt ramase, pana se inmoaie. Adaugam apoi ciupercile taiate si lasam cateva minute pe foc.
Adaugam mararul si potrivim de sare si piper.
Intindem umplutura pe foaie iar deasupra radem cascavalul.
Rulam cat mai strans, ajutandu-ne de hartia de copt.
Dam rulada la rece cel putin 30 de minute inainte de servire.