Rulada cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 14805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 1 fir de praz mai maricel
  • marar
  • 250 g unt sau margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 g faiana
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Laptele se pune pe foc impreuna cu 150 g unt si sare. Dupa ce s-a topit untul se adauga faina toata si se amesteca energic pana se ia aluatul de pe oala.

Se da de pe foc si se adauga ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare.

Se pune aluatul cu lingura in tava de cuptor (32/35 cm), tapetata cu hartie de copt.

Se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, pana se rumeneste usor pe margini.

Se scoate din cuptor si se rastoarna pe alta hartie de copt.

Pentru umplutura:

Se caleste prazul taiat marunt in cele 100 de grame de unt ramase, pana se inmoaie. Adaugam apoi ciupercile taiate si lasam cateva minute pe foc.

Adaugam mararul si potrivim de sare si piper.

Intindem umplutura pe foaie iar deasupra radem cascavalul.

Rulam cat mai strans, ajutandu-ne de hartia de copt.

Dam rulada la rece cel putin 30 de minute inainte de servire.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

La Ancuta 1

06.02.2011, 21:01

Fetelor se pare ca suntem multe "ciupercoase". Multumesc de aprecieri

carmenvlad 1

08.02.2011, 05:49

Originala reteta si minunata rulada.

onuta 1

08.02.2011, 11:41

orice cu ciuperci sant prezenta, dar reteta asta nu este orice..este grozava

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de galbiori