Rulada cu crema de branza

de mena29 in Prajituri, 11 Oct 2010 | 6359 vizualizari

 

Pentru ca am lipsit o perioada m-am gandit sa nu revin cu mana goala.Am gasit aceasta reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc.Sunteti cu totii invitati la o portie.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 4 oua;
  • 4 linguri de zahar pudra;
  • 2 linguri de faina;
  • un praf de sare;
  • 2 linguri cacao;
  • un plic de zahar vanilat    
  • Pentru crema:
  • 250g branza mascarpone;
  • 200g frisca lichida;
  • 2 galbenusuri;
  • 200g zahar pudra;
  • o lingurita esenta migdale;
  • 200g visine.   
  • Pentru glazura:
  • 100g ciocolata menaj;
  • 10ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de branza:

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile.Se bat bine cu mixerul si la sfarsit,se adauga faina si cacaua cernute.   Aceasta compozitie se toarna in tava tapetata cu faina si se baga in cuptorul preincalzit.Se coace la 160 grade aproximativ 20-25 min..  

Intre timp se prepara crema astfel:se pun galbenusurile intr-un bol impreuna cu zaharul pudra si se mixeaza foarte bine.Se adauga esenta de migdale si branza mascarpone.Se amesteca bine iar la sfarsit se adauga frisca mixata si ea in prealabil.

Foaia de rulada se scoate din tava,se ruleaza si se lasa sa se raceasca,apoi se umple cu crema peste care se presara visinele taiate.Se ruleaza foaia la loc si se orneaza cu ciocolata topita in prealabil pe abur.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tarta cu caise - Reteta delicioasa fara zahar

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz - Super rapida si delicioasa

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati