Rulada cu crema de ciocolata si frisca

de ala_oancea in Torturi, 19 Oct 2009 | 8858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 albusuri
  • 6 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • Crema:
  • 100 gr ciocolata
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de ciocolata si frisca:

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga faina. Se amesteca usor, apoi se intinde in tava pe hartie de copt. Se coace aprox 15 minute, apoi se ruleaza intr-un prosop.
Se topeste ciocolata in 100 ml frisca lichida, se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu restul de frisca si se mizeaza pana se intareste.
Se desface blatul, se intinde crema, apoi se ruleaza. Se orneaza cu crema ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de iarna cu ciocolata si cocos