Rulada cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 10 Iul 2011 | 6339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • sare
  • 4 lg ulei
  • Umplutura
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Peste albusurile batute spuma cu putina sare adaugam zaharul,mixam pana la topirea acestuia

-galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga in compozitia de bezea

-adaugam si faina ,omogenizam compozitia cu miscari usoare de jos in sus

-turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt ,si coacem 15-20 min

-calda fiind se ruleaza cu tot cu hartie de copt.se lasa sa se raceasca

-dupa ce s-a racit se desface cu grija,se unge cu dulceata,se ruleaza strans,se orneaza cu ciocolata topita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu nuci(de post)