Rulada cu jambon

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2011 | 5139 vizualizari

 

Stiti ca noua ne plac ruladele ca aperitiv....Asa ca am facut-o pe aceasta, care ne-a placut foarte mult.
Poze mai multe...dupa ce imi cumpar alt aparat..

 

INGREDIENTE

  • 600 ml lapte
  • 125 g faina
  • 100 g unt
  • 4 oua
  • 250 g jambon(sunca)
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • cabanos
  • castravete murat
  • ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu jambon:

Se face un sos din untul pus la topit, faina si apoi laptele pus incetisor si invirtind mereu sa nu se faca cocoloase !!! Se lasa la racit si se pun deoparte vreo 5 linguri din sos. Restul sosului se amesteca cu ouale batute bine si se pune apoi compozitia in tava unsa si tapetata cu foaie de copt, la cuptor sa se coaca. Se verifica cu scobitoarea cand e gata.

Jambonul fiert se toaca( eu l-am taiat bucatele mici), se amesteca impreuna cu cascavalul ras pe gaurile mari si se incheaga cu cele 5 linguri de sos si putina smintina sau maioneza , daca trebuie.Se condimenteaza.

Dupa ce e gata rulada , coapta, asa fierbinte , se ruleaza in hirtia de copt din tava si se lasa la racit, apoi se umple cu compozitia de jambon.

Pentru aspect, se pune cabanos, ardei rosu si castravete murat . Apoi am rulat rulada.

Se da la rece pentru citeva ore, asa in folie si apoi se poate taia. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]