Rulada cu magiun

de iry-gabriela in Dulciuri, 21 Mar 2012 | 4347 vizualizari

 

..nu cred ca are nevoie de nici o introducere doar sa te uiti la ea si sa iti vina sa mananci!

 

INGREDIENTE

  • un cub drojdie,
  • 2 lingurite de zahar+o lingura de zahar,
  • un ou,
  • un pahar de lapte,
  • o cana de apa calda,
  • 3 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde,
  • magiun si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu magiun:

Pentru inceput se face o maia din drojdie, 2 lingurite de zahar, o cana de apa calda si 3 linguri de faina. Se lasa sa se umfle maiaua pana se dubleaza ca volum, apoi o adaugam peste faina impreuna cu laptele, oul, lingura de zahar si uleiul. Framantam un aluat usor de modelat care il lasam la crescut.

Dupa ce a crescut il impartim in doua si intindem o bucata pe care o ungem cu magiun si apoi o rulam si o asezam in tava care am uns-o cu unt in forma de colac. Cat se incige cuptorul, lasam sa creasca un pic in tava si apoi o bagam la cuptor pentru 40 de minute.

Merge perfect servita cu un pahar de vin demisec rose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu magiun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]