Rulada cu salam si ceapa verde

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 3197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 6 felii mari de salam
  • coada unei cepe verzi
  • Sare
  • Piper
  • 1 gogosar acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu salam si ceapa verde:

Batem bine ouale cu putina sare. Adaugam smantana, faina si ceapa verde tocata marunt. Amestecam bine totul. Punem si gogosarul acru tocat marunt , piper si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute. Dupa ce s-a copt, facem proba scobitorii, punem deasupra, cat e blatul cald, cascavalul ras, apoi feliile de salam.

Rulam bine blatul si il dam la frigider 2 ore. Apoi taiem felii si servim. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu salam si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu carnati si mozzarella in aluat fraged