Rulada cu smantana si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2012 | 7384 vizualizari

 

Pentru acest sfarsit de saptamana, am pregatit ceva special pentru voi!

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 5-6 linguri cu vârf,
  • margarină 2-3 linguri,
  • lapte degresat 1 cană,
  • ouă 4 bucati,
  • smantana 200 ml.,
  • cascaval 250 g
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu smantana si cascaval:

Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini.

Se scoate pe un prosop umed, se intinde smantana pe toata suprafata, se presara cascavalul ras si se ruleaza  şi se rulează repede.  Se da le rece, apoi se taie felii, se serveste rece sau incalzita, cu supliment de smantana si cascaval pentru cei care au voie:D Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval