Rulada cu spanac

de angyb in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 3650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4 oua
  • 100 g faina alba
  • 100 ml lapte
  • sare ,piper
  • 10 felii de cascaval afumat
  • 10 felii prosciutto cotto
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Oparim spanacul in apa cu sare ,Il scurgem de apa iar dupa ce s-a racit il taiem marunt.

Separam albusurile de galbenusuri,

Peste galbenusuri adaugam faina ,laptele ,spancul ,condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.

Peste amestecul obtinut adaugam albusurile batute spuma cu un pic de sare.

Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45 de minute.

O scoatem de la cuptor si o rasturnam peste o foaie de copt  si intindem deasupra feliile de cascaval si cele de prosciutto .Rulam totul cu ajutorul hartiei de copt si lasam sa se raceasca .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu sunca si cascaval