Un aperitiv pentru orice ocazie
Intr-un vas punem apa la fiert . Cand clocoteste oprim focul si punem in apa bucata de cascaval . Acoperim vasul cu un capac si lasam pana cand pregatim umplutura.
Ouale fierte tari le taiem cubulete mici, la fel procedam si cu gogosari si cu pastrami de pui.
Punem totul intr-un bol , razuim ceapa , punem mustar , branza , patrunjel verde si marar (eu am avut din congelator) si amestecam bine .
Gustati si daca mai trebuie adaugati sare si piper .
Pe masa punem o bucata mai lunga de folie alimentara si scoatem cascavalul . Cu sucitorul intindem o foaie dreptunghiulara cam de 0.3-0.5 cm .
Punem deasupra umplutura si o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei .
Trebuie sa punem la frigider pentru cel putin cateva ore .
1
in loc de ementaler se poate folosi cascaval trapist, cu alt fel de cascaval nu am incercat