Rulada de porc cu afumatura si vin rosu

de nyana in Porc, 24 Dec 2009 | 13380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de carne(pulpa porc) batute k pentru snitel
  • mustar
  • piper,cimbru
  • 1 carnat de 15cm afumat
  • 8 bucati de 1 cm sunca afumata
  • 8 felii de castarvete murat in saramura
  • ciuperci taiate
  • vin rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu afumatura si vin rosu:

Se bate carnea k pentru snitel se ia cate o bucata de carne si se unge cu mustar(iude/ dulce) apoi se pipereaza si se da cu cimbru in mijlocul bucatii de carne se pun ciuperci ,o felie  de castravete ,o felie de sunca,carnatul se taie in doua si apoi fiecare bucata o taiem pe lung in 4 bucati si punem o bucata de carnat langa sunca . Dupa ce am pus toate ingredientele infasuram bucata de carne si o legam cu ata sau o prindem cu scobitori. Asezam ruladele in yena punem ciuperci si 4-6 bucati de carnat afumat apoi turnam o cana de vin rosu sec si dam la cuptor pana se rumeneste carnea sau incercam cu o furculita. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu afumatura si vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit