Rulada de porc cu oua

de cristina1985 in Porc, 9 Mai 2015 | 4065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 600 g carne tocata de porc
  • 2 cepe
  • 1 lg mustar
  • 6 oua medii+1 ou uns
  • sare, piper
  • cimbru, dafin
  • boia, pasta de ardei dulce, bulion
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu oua:

Se lasa aluatul sa se dezghete.

Se fierbe carnea tocata o ora, iar cele 6 oua, 10 minute (din momentul in care fierbe apa cu sare).

Se caleste ceapa, se adauga boiaua si pasta de ardei si se mai lasa cateva minute.Se adauga  ceapa calita la carnea tocata si se mai fierbe  45 minute. Apoi se pun cimbru, dafin, sare , piper, bulion, dupa gust si se mai  fierbe 15 minute.Se scurge de lichid( sa ramana doar carnea).

Se aseaza aluatul intr-o tava mare(pe diagonala), se unge cu mustar,se pune jumatate din compozita de carne pe jumatate din aluat si  se aseaza ouale fierte, unul langa altul .La final se pune restul de carne tocata, peste oua. Marginea aluatul se unge cu ou batut si se intinde aluatul ramas, in asa fel incat sa  obtii un dreptunghi.Se apasa cu degetul marginea  ruladei . Se unge  acest dreptunghi, cu ou batut si se tine la cuptor.

Eu l-am tinut 20 minute la foc mare ( nu mai mult pentru ca se arde imediat), dar cuptorul meu este vechi, asa ca puteti sa-l tineti 10 minute la foc mare si restul de 10 minute la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]