Rulada de porc umpluta

de silvi0ara in Porc, 26 Ian 2011 | 9757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900g carne de porc fara os
  • 3 ficatei de curcan
  • 1 lingura mustar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina radacina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita rasa boia dulce
  • 150ml vin alb sau rosu
  • 250ml supa clara de pui sau vita
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta:

Carnea se desface si se intinde,apoi se bate usor pana obtinem o felie cat mai egala.Apoi se condimenteaza cu sare si piper,iar in interior punem bucatile de ficat pe toata lungimea carnii,o rulam cat mai strans,apoi o legam cu sfoara.Carnea astfel pregatita se unge cu mustar si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-o cratita groasa se incinge untul si se ptajeste carnea pe toate partile.Intr-un vas termo rezistent se formeaza un pat din legumele taiate.Se scoate friptura din cratita si se aseaza deasupra legumelor,peste care se toarna apa si vinul.Vasul se da apoi la cuptorul incins pentru 1 ½ ora.Cand este gata,se scoate friptura iar legumele cu sosul se paseaza cu blenderul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]