idee preluata dupa una dintre retetele mihai
Cei doi piepti de pui se taie in 2 astfel sa se obtina o bucata desfacuta, se acopera cu folie de plastic si se bat cu ciocanul pentru schnitzele.Se sareaza, pipereaza, se pudreaza cu paprika, deasupra fiecarei bucati se aseaza cascaval felii si apoi se ruleaza strans in hartie de copt.
Cele 2 suluri apoi pe rand se infasoara bine in folie de aluminiu si se fierb cca 10-15 minute in apa clocotita intr-o oala pe foc.
Se scot din apa, se desface folia de aluminiu si se lasa sa se raceasca.
La servire se desface hartia de copt si intr-o tigaie cu putin ulei de masline se rumenesc rulourile pe toate partile mai condimentandu-se putin cu paprika si putin coriandru.
Se scot pe un platou si se presara deasupra pentru decor patrunjel tocat fin.
Se servesc alaturi de cartofi natur.(1 kg cartofi noi taiati cubulete, fierti in apa cu sare, cand sunt fierti se adauga putin ulei de masline si patrunjel tocat marunt).
Pofta buna.