Rulada din albusuri cu frisca si nuca

de MIUTA in Prajituri, 2 Noi 2011 | 19573 vizualizari

 

Daca ramaneti cu albusuri puteti incerca sa faceti aceasta rulada si nu o sa va para rau.
Blatul de la rulada l-am luat de pe blogul"Bunatati din bucataria mea Mihaela"iar crema am facut-o din reteta "Prajitura Egipteana".

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 8 albusuri
  • 200 g zahar
  • 120 g nuci macinate
  • 80 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • CREMA
  • 200 g frisca lichida Hulala
  • 200 g nuca prajita si macinata
  • 100 g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din albusuri cu frisca si nuca:

Se bat albusurile spuma tare cu 200 g zahar.

Se adauga praful de copt,apoi nucile si faina.

Se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Se pune compozitia intr-o tava mare de aragaz(40/30)si se da la cuptor pentru 25-30 minute.

Se umezeste cu apa rece un prosp de bucatarie si se ruleaza in el blatul cand se scoate din cuptor.

Se lasa sa se raceasca.

Intre timp se mixeaza frisca foarte bine cu zaharul,zaharul vanilat si intaritorul de frisca.

Se adauga nuca macinata in frisca si se amesteca bine toate ingredientele.

Se umple rulada cu aceasta crema si se da la rece pentru o ora.

E delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din albusuri cu frisca si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]